logo

Werkterreinen

Jan Oostenbrink heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met uiteenlopende activiteiten verspreid over diverse beleidsterreinen. De kern van al die activiteiten is altijd het grensoverschrijdend verbinden van mensen, organisaties, overheden en bedrijven.
Testimonials

 • Heel erg bedankt voor jouw bijdragen tijdens de dag en het hele voorbereidingsproces, waarmee jij het ook mede tot een geslaagde conferentie hebt gemaakt! Ik kan ook flink aan de slag met het vervolg. Dank voor bijdrage aan slagen Energieconferentie!
  Provincies Drenthe en Groningen,
 • Springt en switcht niet alleen gemakkelijk van de ene taal naar de andere maar ook van de ene cultuur naar de andere! (n.a.v. Conferentie Katastrophenschutz)
  Commissaris der Koningin van een NL grensprovincie,
 • Thank you very much for moderating the ROCKET Meeting in Kleve. Great job!
  Projektmanagement Photonik Cluster NanoMikroWerkstoffePhotonik NRW,
 • Dank voor de goede sfeer en setting die je heb neergezet in de pre-ontvangst van de Industriedag Duitsland (die heel nuttig was om het ijs te breken tussen de deelnemers) en de plenaire- & borrelsessie. Goed hoe je zaken concreet maakte en visualiseerde met voorbeelden.
  VNO-NCW Midden, Apeldoorn,
 • Dank voor je prettige en enigszins provocatieve manier (wat juist goed is!) van modereren. Dat is van grote waarde geweest voor het verloop van de ateliers.
  Fontys International Business School, Lectoraat Fontys Crossing Borders, Venlo,
 • Welkom in Duits en Nederlands door elkaar: goede start van bijeenkomst “Energie zonder grenzen”
  Gedeputeerde van een NL grensprovincie,
 • Herzlichen Dank insgesamt für ihre Arbeit (Report on tandem cooperation CvO – UMCG). Die von Ihnen herausgearbeiteten Punkte werden uns wichtige Impulse für die Zusammenarbeit geben.
  Carl von Ossietzky Universität, Oldenburg,
 • The first future workshop of our EU project "Wärme in der EUREGIO” was a great success. We very much appreciate the support from Jan Oostenbrink for this and the coming events.
  Münster University of Applied Sciences, Energie Gebäude Umwelt,
 • Ich bedanke mich für die erfrischende Moderation, für die ich nur Lob gehört habe. (Verkehrskonferenz NL – NRW).
  Ministerium für Bauen, Wohnen, Stadtentwicklung und Verkehr des Landes Nordrhein-Westfalen, Düsseldorf,
 • Je hulp vrijdag bij het vinden van woorden voor een gezamenlijk statement (Noord NL – Niedersachsen) is zeker gewaardeerd; de pers is al gehaald dus deel van de missie is geslaagd. Veel dank nogmaals want zonder jouw inzet was het er niet van gekomen.
  Provinciale Staten / Statengriffie van NL grensprovincie,
 • Geniale Moderation. Das war eine sehr gute Veranstaltung. Wie Sie auf die Redner eingegangen sind und mit den Sprachen jongliert haben - Hut ab! Vielen Dank dafür!
  Projektmanagement Photonik Cluster NanoMikroWerkstoffePhotonik NRW,